PV Tafeltennis

Seizoen  2016/2017
In september zijn de eerste competitiewedstrijden begonnen. De bekerwedstrijden waren buiten de competitie om al een week eerder begonnen. In competitieverband worden per seizoen in totaal 20 wedstrijdavonden gespeeld, met hiernaast nog een aantal avonden in de bekercompetitie. Daarnaast (meestal in vakantieperioden) worden door diverse verenigingen en ABTB nog een aantal toernooien georganiseerd.

Als laatste wordt elk jaar weer het “Best of Five” toernooi door de ABTB georganiseerd. Hierin strijden dan de vijf beste spelers uit het afgelopen competitieseizoen voor een ereplaats.

Competitiewedstrijd

Een competitiewedstrijd of een bekerwedstrijd bestaat uit 3 personen per team. De wedstrijden per seizoen zijn nu onderverdeeld in een najaarscompetitie en een voorjaarscompetitie. Wanneer je in de najaarscompetitie als eerste in je gespeelde klasse eindigt, kun je in de voorjaarscompetitie naar een hogere klasse promoveren in dat zelfde seizoen.
Toevallig is dit ons op de avond van 28-12-2016 weer gebeurd, en zijn wij mede door een sterkere aanwinst in onze tafeltennisteam nu van de 2e klasse weer naar de 1e klasse gepromoveerd.

Het team van WMD
Ron Keyner, Geert Hazeveld, Melanie Hazeveld, Thirza Hazeveld, Dirk van Wijk, Ben Kremers en Richard Leupen. Net als voorgaande seizoenen spelen wij met vier spelers in een roulatiesysteem. WMD-ers die geïnteresseerd zijn om mee te spelen in ons team, zijn van harte welkom.

Klassement
Wil je de prestaties van het tafeltennisteam volgen,
kijk op de site van de ABTB: http://www.abtb-assen.nl/