Natuurbeleving, zaterdag 21 mei

In Het Wilde Weg organiseert een avontuurlijke kanotocht op de Hunze.
Wij varen deze tocht vanuit Gasselternijveen en gaan het Torenveen verkennen. De ervaren gids van In Het Wilde Weg zorgt voor goede kano instructie zodat ook de minder ervaren kanovaarders een fijne en veilige tocht beleven. Al peddelend beleef je de natuur op een wel heel intense wijze! Natuurlijk gaan wij op zoek naar de bever, en leer je bever sporen herkennen. Maar ook de otter, das, vos en ree zullen zeker de revue passeren. Verder besteden wij aandacht aan de eetbare wilde planten die in en langs de Hunze groeien. Halverwege de tocht maken wij een kampvuur. Een korte workshop vuurmaken, koffie, wildplukthee en een bannockbroodje op een kampvuurtje zijn allemaal onderdeel van het programma.
Kanovaren met In Het Wilde Weg: een unieke natuurbeleving van de “wildernis” in Drenthe!

Aanmelden voor 23 april.

Hier aanmelden