Weekend Ameland, 1 tot 3 april

Nederland heeft prachtige Waddeneilanden en één van deze prachtige eilanden gaan wij bezoeken met de PV.

Wat gaan we doen:
Op vrijdag 1 april, ja het is geen grap, reis je op eigen gelegenheid naar Holwerd waar we met de boot van 15:00 gezamenlijk naar Ameland gaan.
Als we aankomen in Nes staan er fietsen voor ons klaar en gaan we naar ons hotel. Even opfrissen en dan is er gelegenheid om zelf wat te ondernemen op het eiland. De eerste avond ben je vrij om te kiezen waar je eet en zullen voor eigen rekening zijn. De volgende ochtend mogen wij eerst genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna worden we opgevangen door de mensen van WadEvents en gaan we buiten verschillende activiteiten doen. We gaan onder andere op de fiets, diverse opdrachten vervullen om zo de bijzondere plekken op Ameland te bewonderen. Uiteraard wordt er tussendoor voor de inwendige mens gezorgd en vervolgen we onze middag met activiteiten op het strand. Dit zijn laagdrempelige activiteiten.  Na al deze activiteiten is er gelegenheid om ons op te frissen in het hotel en zullen we s’avonds gaan genieten van een smaakvolle BBQ. Op de zondag mogen we weer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Je bent daarna vrij om je dag in te vullen zoals jij dat wilt en het eiland vaarwel te zeggen op het moment dat jij daar aan toe bent.
Kijk voor de boottijden op www.wpd.nl

Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage van € 80 per persoon gevraagd.
Kosten die voor eigen rekening zijn bij deze activiteit:
–    Eigen vervoer Holwerd
–    Parkeren Holwerd
–    Eten/drinken vrijdag
–    Eten/ drinken zondag (met uitzondering van het ontbijt).
De aanmelding is alleen toegankelijk voor collega’s en hun partners. Geef bij je aanmelding ook eventuele dieetwensen door. En of je, je eigen ( elektrische) fiets wil meebrengen i.v.m. bestellen boottickets.

Bij de aanmelding vragen wij uw aandacht voor het volgende:
Opgeven graag met inachtneming van de huidig geldende coronamaatregelen met betrekking tot het scannen van QR codes en testen voor toegang e.d. Mocht je niet kunnen/ willen voldoen aan deze verplichting, dan vragen wij om je niet op te geven. Wanneer blijkt dat je om deze reden toch niet kan deelnemen aan de activiteiten, zullen de kosten in rekening worden gebracht. 

U kunt zich niet meer aanmelden