Slagharen op zondag 14 juli 2024

Datum: zondag 14 juli 2024
Waar: Zwarte Dijk 37, 7776 ZG Slagharen (attractiepark Slagharen)

Trek je cowboylaarzen aan en zet je cowboyhoed op, want we gaan naar Slagharen, waar het altijd feest is! Een dag vol plezier met het hele gezin, van wilde avonturen op de wildwaterbaan tot spannende belevenissen in het Wilde Westen. De keuze is aan jullie!

Gezinsactiviteit
Dit is een gezinsactiviteit. Houd er rekening mee dat de PV maximaal voor 3 gezinsleden bijdraagt. Als je met meer gezinsleden wilt deelnemen, moet het volledige bedrag worden bijgedragen. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Contactpersoon
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Harm-Jannes Renkema.
H.Renkema@wmd.nl of 06 55 76 68 69

Aanmelden
We ontvangen je aanmelding graag vóór 14 juni 2024. Lukt het niet? Stuur dan even een e-mail naar personeelsvereniging@wmd.nl 

 

Klik hier om je aan te melden voor deze activiteit