Sinterklaasfeest op zaterdag 30 november 2024

Datum: zaterdag 30 november 2024
Hoe laat: 10:00 uur
Waar: Lauwers 3, 9405 BL Assen (kantoor WMD)

Op 30 november 2024 brengt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan WMD in Assen voor een gezellig Sinterklaasfeest. Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen aan rond 10.00 uur en vertrekken weer om 11.30 uur naar de volgende locatie. Het is natuurlijk een drukke tijd voor Sinterklaas en zijn helpers.

Is het idee van jouw kind(eren) om Sinterklaas in levenden lijve te ontmoeten niet geweldig? Dan is hier je kans! Je kunt je kind(eren) aanmelden voor dit feestelijke evenement. Houd er wel rekening mee dat het Sinterklaasfeest speciaal is bedoeld voor de jongere kinderen tot en met zeven jaar van werknemers die lid zijn van de personeelsvereniging.

Let op: het Sinterklaasfeest gaat alleen door bij voldoende opgave (20 kinderen).

Contactpersoon
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Arjan de Jonge.
A.d.Jonge @wmd.nl of 06 55 76 68 58

Aanmelden
Graag ontvangen we je aanmelding vóór 30 oktober 2024. Lukt het niet? Stuur dan even een e-mail naar personeelsvereniging@wmd.nl.

 

Klik hier om je aan te melden voor deze activiteit