Waterskiën op zaterdag 22 juni 2024

Datum: zaterdag 22 juni 2024
Hoe laat: volgt

Waar: Steenbakkersweg 3, 7843 RM Erm (Ermerstrand)

Duik mee in een spetterend avontuur tijdens het PV-uitje: waterskiën! Ontdek of jij helemaal rondkomt op het water. Het ziet er misschien makkelijker uit dan het is, maar het plezier staat voorop. Ben jij een natuurtalent en blijf je moeiteloos boven water? Of beland je met een plons in het meer? Er is maar één manier om erachter te komen – laat het avontuur beginnen!

Gezinsactiviteit
Dit is een gezinsactiviteit. Houd er rekening mee dat de PV maximaal voor 3 gezinsleden bijdraagt. Als je met meer gezinsleden wilt deelnemen, moet het volledige bedrag worden bijgedragen. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Contactpersoon
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Arjan de Jonge.
A.d.Jonge @wmd.nl of 06 55 76 68 58

Aanmelden
We ontvangen je aanmelding graag vóór 22 mei 2024. Lukt het niet? Stuur dan even een e-mail naar personeelsvereniging@wmd.nl 

 

Klik hier om je aan te melden voor deze activiteit